Cara di E-Mail Cashpro | Tirana Aduka
Custom Search

Sunday, February 24, 2013

Cara di E-Mail Cashpro


BAGAIMANA EMAILCASHPRO BERFUNGSI


(1) LANGKAH PERTAMA


Daftar secara percuma di Emailcaspro.com
Sila klik link dibawah
Disini
(pastikan anda menpunyai akaun email yahoo atau gmail)


(2) LANGKAH KEDUAAnda diperlukan untuk mengisi butir-butir keterangan diri dan minat anda


Maklumat penting!Bahagian ini adalah penting untuk menentukan iklan yang akan di hantar ke email anda, saya cadangkan pilih sehingga 15 pilihan bagi memaksimakan email yang dihantar kelak.

Setelah pendaftaran selesai, anda perlu mengaktifkan akaun anda terlebih dahulu. Pihak Emailcashpro.com akan menghantar link pengaktifan ke email yang anda daftarkan.


(3) LANGKAH KETIGA

Setelah pendaftaran selesai apa yang anda perlu buat ialah menunggu iklan email yang akan dihantar ke akaun email anda. Setiap hari tidak lebih dari 3 email akan dihantar. Tetapi ini bergantung juga kepada keaadan.

Email yang akan diberikan ada link website, dimana kita perlu membuka website tersebut untuk 30 saat dan point akan dikreditkan ke akaun kita.

1 laman web dibuka 30 saat = 1 point


1 point bersamaan dengan SD 0.5 - 0.75 ( RM 1.23 - 1.85), ia sememangnya sedikit dan ini sebabnya kita perlu mencari ahli bawahan yang ramai bagi meningkatkan pendapatan tersebut.* Gold Member akan diberikan kepada mereka yang mencapai jumlah direct referral sebanyak 20 orang. Akaun anda juga akan dikreditkan sebanyak SD 5.00 (RM12.30) apabila menjadi Gold Member.

(4) LANGKAH 4

Lakukan promosi mencari ahli anda melalui forum-forum, laman facebook/tweeter atau mengiklankannya secara percuma di www.mudah.com.

* Gunakan alamat referral anda yang disediakan oleh pihak emailcashpro untuk tujuan promosi

Kredit info from here : http://myemailcashpro.blogspot.com/

0 comments: