ING CARD MEMBER | Tirana Aduka
Custom Search

Wednesday, January 23, 2013

ING CARD MEMBER

ING CARD MEMBER by tiranaaduka@ymail.com
ING CARD MEMBER, a photo by tiranaaduka@ymail.com on Flickr.
Khas Buat Anak Dara TiranaAduka
NURQALIESAH
ING card kemudahan pabila berlaku kecemasan
memudahkan segala urusan....

Harapan agar sihat sentiasa tapi sediakn payung sebelum hujan...

Tak berapa mahal ambil....sekadar yang termampu sahaja...kemudahan untuk ke klinik panel dan klinik...dan kalau malang tak berbau...TiranaAduka sudah bersiap sedia...

Mudah-mudahan ....

8 comments:

Aziela said...

TA masuk ING ikut company group, atau ambil personal? Tapi kalau ada klinik panel, ikut company group kan? Kalau ambil personal, hanya ada hospitalisation saja.

Kita pun cover anak dan hubby juga. Untuk kecemasan, tapi memang betul2 membantu.

Anum said...

bagus2

TiranaAduka said...

*Aziela
compy group...semua cover...syukur alhamdulillah......bagus la sis...sediakan payung sebelum hujan...
Thanks sis sudi lapangkan masa di sini

*Anum
Terima kasih sis anum...sis amun bila lagi...? hehehehe

wantie said...

ya betul sediakan payung dan rain coat sekali bila berlaku kecemasan

Cheq Kaq said...

Memang sangat berguna di kala memerlukan..kita tak tau bile masa kita sakit kan..kalo tengah bulan??haaa,,tak ke "tambah sakit" nk g klinik xde duit..sekurang2nya ini akan membantu..;p

TiranaAduka said...

*Wantie
betul tu sis...lupa lak rain kod...thanks sis ingatkan

*Cheq Kaq
Memang tepat sis...kalau tengah bulan hehehehh.......dulu bujang pun terasa....tapi pabila dah berumahtangga...rezeki makin bertambah...syukur sis...
Thanks sis sudi lapangkan masa disini...

Remy hazza said...

bagus bro...persediaan awal......itu lebih baik dari kita bersusahpayah dikemudian hari.....

mrs adam said...

saya amik prudential