Penyelesaian Sinki Tersumbat | Tirana Aduka
Custom Search

Sunday, January 27, 2013

Penyelesaian Sinki Tersumbat

Sedikit yang hendak di kongsikan di sini...
Penyelesaian bagi sinki yang tersembut di rumah kediaman anda..

TiranaAduka beli sebotol chemical seperti gambar di atas...dan curahkan pada sinki tersebut....Jangka masanya satu hari atau semalaman...barulah reda....Alhamdulillah tak sumbat lagi...

Dengan harga RM 23.00 sahaja...harga asal RM 28.00 bukan nak promosi tapi boleh di dapati di hardware di tempat anda.......buat masa ni....TiranaAduka mencuba produk ni...berkesan... Alhamdulillah...


AMARAN ; Gunakan sarung tangan yang bersesuaian ketika mengendalikan bahan tersebut.
Tangan hendaklah kering dan gunakan sarung tangan...

Gunakan penutup hidung......
Buka dengan cermat dan berhati-hati menggunakannya semasa menuang ke sinki atau saluran yang tersumbat...jauhi dari kanak-kanak

Bahan ini akan bertindak balas apabila terkena pada air...

Baunya yang sedikit busuk dan tajam...

Jangan terkena pada mata..tangan dan mata

19 comments:

umi alya said...

mesti berasidkan??

Budak Kampung said...

pernah try ai 2 iman wat maintence kat tmpt kerja,...xjadik gok laz2 bukak paip tukar lain.


TA iman nak add n nama penuh

Wirda Amir said...

salam tirana..

insyaAllah akan cuba kalau alaminya nnti...terimakasih ye...

.::: Princess MOMOY :::. said...

Alhamdulillah. berhasil
memang stress kalau sink tersumbat
ada petua org lama2
kalau tersumbat disebatkan minyak berketul2 (yg jadi mcm putih2 tu) boleh tuang air panas.

NoEn said...

bahaya juga ye pakai chemical ni...selalunya curah air panas jer kat sink

ros_reeza said...

kena berhati hati nak guna ni. memang geram kalau inki tersumbat. selalu Ros letak sodium bikarbonat je. biar sekejap pastu tuang air panas. ni boleh cuba ni kalau tersumbat lagi.

ros_reeza said...

kena berhati hati nak guna ni. memang geram kalau inki tersumbat. selalu Ros letak sodium bikarbonat je. biar sekejap pastu tuang air panas. ni boleh cuba ni kalau tersumbat lagi.

Ira said...

terima kasih sudi berkongsi info TA.
penah jgk sinki tersumbat, selalu curah air panas je.

Riedaffya ibrahim said...

gud info TA...thanks

Kasih Salina said...

salam TA, sinki rumah akak ni pun selalu tersumbat, boleh cuba chemical ni la yer..Thanks kongsi info yg berguna ni..

Zig Zoor said...

berkunjung sob,oh ya follow blog saya yah.saya dah follow blog anda.

Jay Ar said...

Nanti nak try sebab kebetulan ada satu sinki di rumah JR yg memang selalu tersumbat. Selama ni kalau dah degil sangat pakai asid aje, tapi lepas ni nak cuba barang yg TA rekomen itu...

Ikhwan Suhaimi said...

xpernah lagi kena , tapi kalau next time jadi.. dah tau apa nak buat.. TQ TA.

Remy hazza said...

kena berhati2 pakai benda nie...... chemical reaction memang kuat.....

Aziela said...

Nyong pernah guna brand Cosway, tapi kurang efektif. Mungkin kena cuba yang ini.

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Xiaozhengm 520 said...

2016-4-15 xiaozhengm
coach outlet
gucci outlet
nike air force 1
nike basketball shoes
louis vuitton outlet
oakley outlet
oakley sunglasses
timberland boots
nike running shoes
coach outlet store online
louis vuitton
adidas originals shoes
louis vuitton bags
cheap oakley sunglasses
nike roshe run
jordans for sale
rolex watches
coach outlet store online
lebron james shoes
tods shoes
longchamp bags
gucci outlet
ghd hair straighteners
coach factory outlet
insanity workout
nike uk
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
coach outlet
jordan retro
burberry outlet online
pandora jewelry
coach outlet online
nike air max
coach factory
designer handbags
hollister clothing
cheap oakley sunglasses
ray bans
ed hardy clothing