KATERING MARINA INDAH | Tirana Aduka
Custom Search

Tuesday, February 19, 2013

KATERING MARINA INDAH

Mempromosikan Perniagaan  Katering Marina Indah

Tirana Aduka mengambil kesempatan untuk mempromosikan perniagaan
Katering Marina Indah di Blog ini.Alhamdulillah pagi tadi dah meminta izin pada empunya diri.
Tanpa sebarang bayaran atau free untuk post ini..
Harapan TiranaAduka agar perniagaan yang di jalankan dapat berkembang dengan pesat dan berjaya


Mungkin platform ini terlalu kecil atau kerdil bagi mempromosikan perniagaan  KATERING MARINA INDAH ini
Tapi semangat untuk membantu dan melihat kejayaan saudara  sendiri amat tinggi di hati ini
Bagi Katering Marina Indah ini..

Mungkin pihak pengurusan mempromosikan perniagaan Katering Marina Indah ini hanya melalui Facebook dan laman -laman sesawang perniagaan..TA ada search pada google dan Bing..amatlah sedikit info mengenai MKatering Marina Indah

Dikesempatan ini TA meluangkan masa dan sedikit tenaga untuk mempromosikan perniagaan Katering Marina Indah Ini


Mungkin Ada yang berminat untuk meneliti harga yang di tawarkan pada Katering Marina Indah ini

Bagi TA..Ianya amatlah berbaloi dengan apa yang di tawarkan dan segala urusan amatlah mudah dan sikap ramah dan keprihatinan terhadap pelangan  KEPUASAN PELANGAN adalah moto yang di utamankan oleh Katering Marina Indah


Katering Marina Indah. Catering.
 2116 Batu 61/2, Pekan Meru 41050 Klang. 017-204 7641.
LINK FACEBOOK DISINI


Katering Marina Indah
2116A BATU 6 /12 PEKAN MERU







Katerin

22 comments:

Aziela said...

TA memang baik hati kerana promosikan secara percuma. Tapi, sila review sedikit tentang kebaikan kalau kita berurusan dengan keterer nie. Review makanan dia ke, servis ke, harga ker... Pengalaman TA dan keluarga sendiri macam mana.

TiranaAduka said...

*Aziela
wah awah sis nie...boleh je sis...
akan di rebiu dalam episod akan datang
Terima kasih sis atas nasihat dan tunjuk ajar sis..memang nampak banyak kurangnya dalam post TA tu...
tapi sbagai permulaan ok kan..?
Terima kasih sis Aziela

Putera Dunia said...

Usaha murni....

TiranaAduka said...

*putera dunia
Thanks bro

eita said...

bagus jugak kan...
sekurang2 nyer ada orang tau...

TiranaAduka said...

*ieta
TA NI bab nak promote tak berapa pandai sgt.terima kasih ita..

Cik Yaya said...

ok ke...?

Khairul Asrol said...

servis katering sekarang memang banyak apatah lagi sekarang orang malas nak rewang atau buat kenduri kendara. macam orang jawa cakap la kann.

jaman iki endi eneng wong arep ngae kerjanan koyo ngono. kabeh malesan. hehe

Jay Ar said...

Hari ni kita membantu mempromosi bisness org, insyaallah esok ketika memerlukannya, ada pihak lain membantu kita pulak...

azieazah said...

Jika lauk sedap, padan dgn harga, bersih... pasti menjadi buah mulut orang akan servis yang bagus itu.

TiranaAduka said...

*Aziezah
Betul tu sis..setuju sgt.

TiranaAduka said...


*Jay Ar
Insya-Allah..amin amin amin

TiranaAduka said...

*khairol asrol
Wes jaman ney saiki..
Uiks pandainya khairul asrol berbicara bhasa jawa.

TiranaAduka said...

*cik yaya
Jgn lupa cll.mana tau rezeki cik yaya dpt diskaun..tq sudi lapangkan masa di sini

Nadia Johari said...

kalu lauknyer ok..boleh diambil..hehe..lagipun kwsn umh nad gotong royong..

Mrs Velentine said...

terbaeklah..hehehe..makanan mesti sedap ni..tp Mvjauh kat sabah

Kesuma Angsana said...

bagusnyer suka tlg wat prmosi2 ni

Remy hazza said...

bagus bro tirana..... membantu promosi..... InsyaAllah...ada balasannya nanti.....

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Xiaozhengm 520 said...

2016-4-15 xiaozhengm
nike air max
rolex watches
christian louboutin sale
coach outlet
canada goose outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
cheap jerseys
true religion
louis vuitton outlet
jordan 8
coach outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
ugg boots
coach outlet
kobe bryant shoes
air max 90
kobe 11
cheap jerseys wholesale
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors handbags
instyler curling iron
ralph lauren polo
nike uk
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike roshe flyknit
louis vuitton handbags
burberry outlet
juicy couture
cheap jordans
caoch outlet
ray ban
nike air jordan
nike air huarache
tiffany and co
burberry outlet
christian louboutin outlet