PENGUMUMAN PENTING - TiranaAduka | Tirana Aduka
Custom Search

Friday, February 8, 2013

PENGUMUMAN PENTING - TiranaAduka


Lebih Mesra Dan Erat Bila Mengenali TiranaAduka
Gambar Profil pada Blogger Yang baru
Moga serba sedikit dapat menjawab segala persoalan

Di bawah Adalah
Gambar Profil Blogger Yang Lama




HARAP MAKLUM
TERIMA KASIH 

IKHLAS
TiranaAduka- 2013





66 comments:

Aziela said...

Wah, terima kasih kerana sudi berkongsi diri dengan kami. Itu gambar terbaru ke, TA?

TiranaAduka said...

*Puan Aziela
Ya kak inilah TiranaAduka Yang SEBENAR di alam nyata dan di alam maya....moga sis tak terkejut...
terima kasih sis sudi lapangkan masa.....

Miz Tia said...

ya TA .. . salam kenal :D :D hihikss

lama tak kesini maaph kunjungan telat.

Warna Warni Kehidupan said...

hehe.. dah reveal la ni.. salam kenal ya..

Cik Awin said...

TA dah tunjuk pic sebenar, hehehee

Nurzakiah Hanum said...

wah sudah tukar

Zig Zoor said...

mantap sahabat.

BUNDA a.k.a KN said...

wah! Tirana Aduka dah menjelma...dah keluar dari persembunyian..kemana perginya daun keladi tu...

TiranaAduka said...

*Miz Tia
Salam kenal juga yah...udah kenal lama dong.....manjanya miz tia ni...

*Warna-warna kehidupan
salam kenal jua thanks sudi mampir..

*Cik Awin
esok masa majlis orang dalam gambar tu yg datang ..usah salah orang tau....
TA dah tgglkan komen dalam blog Chenta...tak de jawapan lagi..ingatkan nak sesama dia dtg majlis cik awin comel

*Anum
haah sis....kalau sis anum cantik TA pun ensem juga tau hehehhehe

*Zig Zoor
Terima kasih zig zoor...anda juga mantap...thanks mampir..

*BUNDA a.k.a KN
Tak sembunyi la sis cuma dah sampai masanya kena tunjuk muka dan siapa TA ni...Bunga keladi dah layu....gambar yang baru tu Insya-Allah tak layu layu

hajar said...

ooohhh inilah tirana adukanye....:)

TiranaAduka said...

*hajar
ya sayalah tu....kenapa..maaf kalau tak hensem.....terima kasih sudi singgah....
oh ya..
nice post sis dalam tajuk
'saya follow u, u follow me'
anjuran mselim3...
Gud Luck TA ucapkan pada sis Hajar....

Putera Dunia said...

Yes bro... Semoga terus cemerlang....

TiranaAduka said...

*Putera Dunia
Begitu jua buat bro....
sabar bro ttg BRI1m tu,,,,,
ada yang tak dapat......

Mario said...

mahal moto tuu...pinjam bole?hehe

Remy hazza said...

wah...daun keladi dah layu.... tinggal putera yg kacak dgn triumpnya..... he3

TiranaAduka said...

*Mario
Ish..mana ada..
Bro nice post bro mario ttg isu PhD TU.
Thanks sudi lapangkan masa di tempat tirana aduka bro.


*remy hazza
Adoi bro remy .dah kembg dah rasanya ni.takut meletop kang.tq bro remy.

Wirda Amir said...

salam tirana...

bagi la jelas lagi...kira besar sket...

TiranaAduka said...

*wirda
Waalaikumsalam
Boleh je.tapi yg penting.leh cam kan raut wajah tu.

Nadia Johari said...

tu dia..si kacak dh muncul dgn motonyer..hehe

Nadia Johari said...

tu dia..si kacak dh muncul dgn motonyer..hehe

BlogS of Hariyanto said...

ternyata penggemar motor juga ya sobat....luarbiasa keren :)

Mrs Velentine said...

salam kenal bro..hehe..dulu ingat kan bro ni perempuan..patutlah x jadi nak beli brooch eh???(**gurau jer)

Jay Ar said...

JR suka motor Triumph tu..bunyi derumannya memang macho....

TiranaAduka said...

*nadia johari
Adoi kembg ni.biasa2 je la.nadia pun apa kurangnya.

TiranaAduka said...

*blogs of hariyanto
Ya benaran sahabat..terima kasih sudi mampir..

TiranaAduka said...

mrs velentine
Hehehehe
Tak de hal sis..hehe
Tq sis sudi dtg.

TiranaAduka said...

*jay ar
Hehehe...terima kasih jay ar sudi singgah.

aby said...

salam TA ...
wah!!! ganteng sekali..
bebila nak try juga motor TA tu ...
wlu brek terbalik ..
tp ok jer ..

aby said...

salam TA ...
wah!!! ganteng sekali..
bebila nak try juga motor TA tu ...
wlu brek terbalik ..
tp ok jer ..

TiranaAduka said...

*aby
Waalaikum salam bro aby.
Tak de masakah.silakan.yg penting lesen kita sama.dan tak ramai yg ada.hehehehe

❤Kamsiah❤ said...

wahhh...hensem orengnya..:)

TiranaAduka said...

*kamsiah
Terima kasih.

Deqla manjew said...

Owhhh...ini orgnye..hihi...terima ksh sudi singgah ke teratak usang deqla ye... ;-)

Hanida Moss said...

ooo selama ni tak reveal diri ke? hehe

TiranaAduka said...

*kamsiah
Terima kasih.

TiranaAduka said...

*Dekla
Terima kasih

TiranaAduka said...

*Hanida moss
Haah..tqsm.

Ayumi Comot said...

La...ingatkan nama pemilik tirana aduka ni pompuan, lelaki uperny2,hihi..betulla, aduka tu nama lelaki:P

Mieya Atiera said...

Wahh, dah tukar gambar lah. Gambar sendiri pulak tu.

MaMa Rey said...

ini rupanya wajah TA..saya ingatkan sebelum ini perempuan..sorry TA

miz ruha said...

the true tirana aduka... ^_^

TiranaAduka said...

*jay ar
Nice post jay ar dalam
Barangsiapa,telifon bimbit dan sembahyang.

TiranaAduka said...

*Ayumi comot
Ya sis saya adalah seorang lelaki .tq sis

TiranaAduka said...

*Mieya Atiera
Haah sis.gambar sis pun cun dan cantik gitu.

TiranaAduka said...

*mama rey
Tak pe sis.terjawap sudah .
Nak buat resepi kepurung la..

TiranaAduka said...

*miz ruha
Ya sayalah tu.tq sudi lapangkan masa.

kakyon said...

Ooo..ini dia orangnya yg sembunyi di sebalik sehelai daun keladi?:)

Herman Bagus said...

terimakasih sudah berbagi :)

TiranaAduka said...

*kakyon
Ia sis saya la ni..dah tak sembunyi dah.daun keladi dah layu.tq sis.

TiranaAduka said...

*herman bagus
Sama sama sahabatku.

Cik Zaitul said...

wah... TA lama xsinggah dah berubah pula dp pic ye..
pasni tukarlah header ke...


tahun baru . semua baru :)

mama said...

assalam TA..wah TA dah tukar gambar profile ek !!.. ;)
sori lambat melawat TA.. hu2..

TiranaAduka said...

*cik zaitul
Terima kasih..akan di pertimbangkan cdgan cik zaitul tu


TiranaAduka said...

*mama aini
Waalaikumsalam mama aini.
Tq sudi dtg.pekabr mama.tak pe mama ta tak kisah mama dtg lambt.ta paham keadaan mama aini.

Iffah Afeefah said...

wah baru la knl siapa TA kan

eita said...

baru kenal..
biasa tengok daun je

Hanif Idrus said...

Mula2 aku pun ingat bro pompuan..tapi bila baca entri suka repair moto. Aku dah syak....ni mesti teruna..hihihihi.

TiranaAduka said...

*iffah
*ita
*hanif idrus
TERIMA KASIH ATAS LAWATAN ANDA

nik ros said...

dah tukar dari gambar daun ker gambar sendiri yea.baru la kenal siapa pemilik di sebalik blog ni

Ayie Abas said...

salam TA :)

pic profil yg lama unik tapi yg terbaru lagi menarik..baru nampak wajah TA...wlu kecik tapi jadi laa...janji nampak...:)

Pantun Cinta said...

trimakasih atas pemberitahuannya ini

saya baru ngerti

MulutPayau said...

Dah tukar gambar ya..baru kenal TA..selama ni tengok daun jer...

Cik Muda said...

waaaahhh abg TA.

lepas ni cik muda pon nak tukar gambar sebenar juga lah...

hihihi~

TiranaAduka said...

*nik ros
Ya nik ros. Tu adalah tirana aduka

*Ayie Abas
Waalaikumsalam
Terima kasih ayie.erm..sama je yie orgnya..huhu

*Pantun Cinta
Sama sama..

*Mulut payau
Ok je sis..kini dh taukan..tapi tak sehebat sis TA nie..

*Cik Muda
Hak masing2 cik muda.yg penting cik muda dh kenal TA kan? Itulah orangnya.

mama maman aka yana said...

wah... bagus la tukar pic profile.. ingatka TA nih wanita rupanya sebaliknya.. kiki.. minta ampun sgt.. :-)

TiranaAduka said...

*mama maman aka yana
Saya lelaki sis
Tak pe .sekarang dah kenalkan.tq sis.