Dah Boleh Keluar | Tirana Aduka
Custom Search

Thursday, April 11, 2013

Dah Boleh Keluar

Salam Reader semua
Dengan Nama Allah Yang Maha pemurah Lagi Maha Mengasihani
TiranaAduka - Salam Medical Centre
TiranaAduka
Syukur Kehadrat Allah S.W.T...kesihatan tiranaaduka semakin baik dan bertambah baik hari ni...curi masa sebentar di bilik no.307 ni...

Jika tiada apa-apa Insya-Allah petang ni TiranaAduka akan keluar dari Hospital dan cek out dari bilik ni..huhuhuhu..

Terima kasih  pada Pengunjung setia, silent reader dan pengunjung tetap blog aku-saya-alam.blogspot.com atas doa kalian semua pada TiranaAduka ( TA)...alhamdulillah...amin amin amin Yarobbalalamin...
Semalam TA di kunjungi oleh silent reader yang TA tak sangka. 4 orang silent reader mengunjungi TA , mungkin info dari blog ni...TERIMA KASIH TA ucapkan atas lawatan dan kesudian anda.Yang sekampung dengan TA pun ada ...sungguh tak ku sangka...dulu kecik je...sekarang ni dah besar....

Mereka tak datang secara serentak sebaliknya bergilir-gilir atau satu persatu seperti telah di rancang pulak....(semuanya atas KEHENDAK ALLAH ). dan pada mulanya TA tak kenal mereka semua tu...setelah mereka memperkenalkan diri mereka barulah TA tau mereka semuanya blogger-blogger tegar dan sering mengikuti perkembangan blog TA..oh ya ..Seronok juga bercerita pasal blog ni...dah tukar tajuk dari melihat orang  yang sakit di hospital kepada tajuk BLOGGING...ahhahahahhahahahaha

TERIMA KASIH atas buah tangan dari anda semua..pastinya mereka ada membaca post ini....TERIMA KASIH..
Silaturahim yang terjalin semakin akrab melalui blogging ni...


Kadang tu pengalaman yang lama dan yang baru jika kita kongsikan bersama pastinya membuahkan pendapat atau hasil yang baik...alhamdulillah...TA ni baru lagi dalam blogging dan terima kasih pada mereka yang memberikan tunjuk ajar dalam alam blogging ni...

Sebelum TiranaAduka terlupa....atas sebab-sebab tertentu ,mereka meminta TA merahsiakan atau tidak menulis nama mereka disini..kalau nak tau siapa...banyak komen mereka di bulan Disember 2012 pada post TA..( maaf dari TA )..Blog mereka semua....pastinya best dan pengunjungnya adalah tetap...

Di kesempatan ini sekali lagi TA nak ucapkan TERIMA KASIH pada SEMUA.......
Tak sabar rasanya nak pulang ke rumah....dah rindu sangat dengan bunda TA...apalah khabarnya di kala ini..
Tak sabar juga nak taip kelas bahasa jawa di blog ni..dah banyak dah idea yang terkumpul di nota TA ni...
Hanya masa sahaja yang di perlukan untuk menaip di keybord laptop.....Dah rindu juga nak Blogwalking ke semua tempat-tempat yang biasa TA lawati..........love you all

TiranaAduka~~



13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah
semoga cepat sembuh

Aziela said...

Alhamdulillah..... Dah boleh discharge yer. Syukur.

Belum ada rezeki lagi untuk kita melawat TA. Maaflah yer... Namun, doa sentiasa untuk TA walau dari jauh.

aby said...

salam TA ...
alhamdulillah .. boleh bersama keluarga kembali ..
semoga TA sihat dan aktif seperti biasa .. boleh vroommmm lps ni ..
maaf tk berkesempatan melawat TA dihospital ...

intanfirdaus247 said...

Salaam abang ta..semoga cepat sembuh..Alhamdulillah da boleh kuar wad da

Olivia Mimin Trisnawati said...

Alhamdulilah, semoga lekas sehat seperti semula,
Maaf nih Olivia tak ikut berkunjung :D

KesumaMaruku SueQistina said...

Saya doakan moga cepat sembuh ye!

saniah said...

Moga cepat sembuh ya....bnykkan berehat :))

anyss said...

Assalamualaikum,
teruskan makan ubat wpun dah keluar wad ya...moga cepat sihat sepenuhnya.

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah dah selamat dah.. jaga diri yer

Haryati Faizal said...

alhamdulillah... ada lawatan dr kwn2

Mrs Velentine said...

alhamdulillah semoga cpat sembuh TA...wah ramai yang dtg melawat yea

Wirda Amir said...

ahamdulillah...

ada pengunjung misteri..hehe

lap u too..hehehehehe

Remy hazza said...

alhamdulillah bro.....