Selepas Waktu Pembedahan | Tirana Aduka
Custom Search

Wednesday, April 10, 2013

Selepas Waktu Pembedahan

Syukur Alhamdulillah Atas Limpah Rahmat NYA....masih mampu menatap blog ini..
Salam reader semua...love you all so so so much...and ketat-ketat
TiranaAduka - http://aku-saya-alam.blogspot.com
TiranaAduka- ikhsan dari kamera telifon adik TA

TiranaAduka - http://aku-saya-alam.blogspot.com
Letih -TiranaAduka - ikhsan gambar dari kamera adik TA

Update terkini TiranaAduka...
sesedarnya TiranaAduka dari pembedahan niat nak gerak memang kuat...tu la muka jadi macam tu semangat nak bangun dari katil walau ubat bius masih lagi kuat mengalir dalam diri ini..


Bukan nak  buat apa cuma ingin mengambil air wuduk....nak solat...tanda syukur atas apa yang di berikan pada diri ini.....Mujur adik TA singgah...dapat jua di membantu memapah TA..
kalau dalam keadaan sebegini biasanya TA akan gunakan botol spry je..untuk ambik air wuduk..tapi terlupa bawa pulak hari ni...

Selesai solat Isyak dan KHODO solat Asar....rehat jap sambil laptop di cuci oleh antivirus...jeling-jeling je TA laptop tu huhuhuhuhu....

Terima kasih TiranaAduka ucapkan pada silent reader, pembaca setia, dan pengunjung blog ini.....atas doa kalian semua pada TiranaAduka...syukur...segalanya berjalan dengan tenang dan aman......
alhamdulillah......

Maafkan TiranaAduka andai ada jejak dari kalian semua yang tidak dapat TiranaAduka balas...TA kena rehat banyak...atas nasihat doktor....TA ni degil sikit....sikit je tak banyak....rindu tau pada semua sahabat alam maya ni....walau kadang kala komen TA di tempat kalian pendek atau amat singkat..tapi..yang pastinya..setiap blog ada keistimewaannya yang tersendiri. walau tak dapat balas komen TA tetap datang dan support sebagai silent reader..

Teringatkan bonda TA di rumah...siapalah agaknya yang menjaga...risau gak TA...pepun TA kena tenangkan diri di sini ...sihatkan dulu diri ini....dan happy selalu...

Terima kasih semua...salam rindu dari TiranaAduka...


9 comments:

nadia said...

alhamdulillah semua dah selamattt :)
semoga cepat kuat ye

izan mama mia said...

mg cepat sembuh

Nurzakiah Hanum said...

take care

lizz said...

moga cepat sembuh yer...

Aziela said...

Tanggungjawab pada bonda, biarlah adik beradik lain gantikan dulu. Yang penting, jaga diri TA dulu. Dah sihat, baru boleh jaga bonda dan keluarga kan.

Sue-Rya Qistina said...

maaflah sue dah lama x singgah blog tirana. siyes xtau pun. sue baru masuk kerja semlm. semoga cepat sembuh ye

Mrs Velentine said...

TA jaga diri baik2..semoga cepat sembuh..dah sembuh boleh jaga bondda

Wirda Amir said...

sebaknya...

setiap entry mesti ada tulis.."teringatan bonda di rumah"
sejuk perut ibu yg mengandung...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam TA..
cma baru nk terjah 1 per 1 cerita lepas.. kenapa warded? TA sakit ape? semoga semakin sembuh ya :)