Seminggu Sebelum Pembedahan | Tirana Aduka
Custom Search

Thursday, April 11, 2013

Seminggu Sebelum Pembedahan

Seminggu sebelum TiranaAduka menjalani pembedahan sempat jugak panaskan engin Triumph Bath Tub....lama tak jalan dengan triumph....

17 comments:

Mrs Velentine said...

klik2 sini...TA bedah apa??

Nurzakiah Hanum said...

nanti anum tgk kat umah ek
kat off kena block

Sue-Rya Qistina said...

sama jugak ngan anum, kena block kt ofc ni. get well soon!

Daddy Ziyyad said...

berapa usia motor ni bro?

Riedaffya ibrahim said...

so..dlm tempoh pntang ni..sape incharge triump bath ni TA..

ANNA MARIANA said...

wah, nak rempit ke ni?

Norhaizan hakim said...

Tak cerita pun pembedahan apa. Alamak..pasal apa KZ tak boleh view TBT tu...

Wirda Amir said...

salam tirana....

sempat juga ye...menu apa petang ni..?tongkat ali lagi ke..?hehe

wantie said...

seingat akak le, dulu my step father pakai motor ni masa tahun 1989 cam tu la..

Ratu Hatiku said...

xblh tgklah TA...

Wirda Amir said...

wsalam tuan tirana aduka...

dah blk rumah..alhmadulillah..bonda tirana macamamana?

Wirda Amir said...

salam tuan tirana...

silakan...bismillah...

Pantun Cinta said...

lagi berbedah bedah ya

salam ya

lama tak bersua :)

Zurina said...

antik tu...mg pbedahan bjln dgn lancar dan slmt.dpt thu dr blog aziela...:)

Aziela said...

office kita pun block youtube..hahahaahaha

Hairul Hafiz Karim said...

klasik ni mesti peminat klasik teringin nak pakai ni..

Remy hazza said...

bagaimana kesihatan bro sekarang nie|????