Doakan TiranaAduka | Tirana Aduka
Custom Search

Monday, April 8, 2013

Doakan TiranaAduka

Salam semua reader sekelian....
sekeudaranya post ini TiranaAduka dalam perjalanan ke hospital
Untuk menjalani pembedahan
Di Salam Medical Centre
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Mohon Doa Dari sahabat semua....
Tirana Aduka memohon maaf andai ada yang terkasar bahasa  atau terusik hati sepanjang perkongsian TiranaAduka di alam maya ini zahir dan batin....
Usah di simpan di dalam hati....
Ampun dan Maaf TiranaAduka ( TA )  pinta sekali lagi dari semua...
Semoga Segalanya Berjalan Lancar dengan KeHENDAKNYA..
.amin amin amin yarobbalalamin...

Soalan Yang Menawarkan Hadiah lumayan Di Bulan April 2013
Disini

32 comments:

che mid said...

Semoga tenang.. banyakkan zikir.. Insyaallah semuanya berjalan lancar dan akan pulih seperti sedia kala. Take care dik!

Embun Melati said...

Solat hajat TA agar dipermudahkan. Saya dulu dua kali solat hajat sebelum pembedahan. InsyaAllah semua berjalan dengan lancar.:)

QasehnyaRania said...

semoga berjalan lancar ye ..dan doa saya semoga segalanya dipermudahkan..aamiin

nntikan entry seterusnya dari TA

Nurzakiah Hanum said...

salam isnin
apa khabar hari ini
singgah pagi :)
semoga berjalan lancar

Aety Hassan said...

In Shaa Allah.. AT doakan semoga semuanya selamat.. ^_^

Uswah said...

semoga diberi kelancaran yah.. sehat semuanya.. amiiiin :)

Kesuma Angsana said...

In Shaa Allah semuanye akan ok, Moga dipermudahkan segala urusan juga yer !

Noor Atikah Ramli said...

semoga semuanya selamat . aminn

smbotak said...

insya allah. tengok tajuk pun dah berdebar. semoga semuanya selamat...

Novelgurl said...

Syafakallah En.Tirana.Fi hifzillah =)

Riedaffya ibrahim said...

InsyaAllah,...semoga perjalanan TA dipermudahkan

Jay Ar said...

Semoga semuanya dipermudah Allah. Apabila dah pulih pulanglah mengadap blog ini, tak sabar nak ikuti kelas bahasa Jawa lagi...

Nota: mengenai panggilan kpd JR, tak kisah sama ada TA cuma nak panggil JR sebagai JR atau Abg JR, asal jangan panggil Kak JR sudahlah.... Tapi panggil "encik" JR tak setuju sangat, nampak over official pulak...

Saiful Anas said...

semoga berjalan lancar, dan cepat sembuh ya Kaka :)

wantie said...

Semoga semuanya di permudahkan oleh Allah. tenang dan sentiasa berzikir...

yana aina said...

moga TA selamat dan dipermudahkan segalanya ... amin. ^^

Hairul Hafiz Karim said...

semoga segala-galnya berjalan lancar dan selamat....

Ayie Abas said...

salam TA :)

tak tahu TA masuk wad sbb sakit apa?

ada pembedahan yang ringan, selamat dan cepat sembuh...semoga pembedahan TA berjalan dgn selamat.

Majalah Masjid Kita said...

yang kuat mas... semoga berjalan lancar pembedahannya mas, segera cepat sembuh ya

Kakzakie said...

Robbiyassir Walatu'assir..

Doa kakak moga semuanya dipermudahkan dan kembali sembuh sebagaimana harapan semua. Amin..

Hazmin Hamudin said...

Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

In Shaa Allah, Moga dipermudahkan segalanya..AMIN.

Cik Yaya said...

salam..
knpe tu..?hrp baik2 saja ye..
apapun mlut dan hati tu jgn kering dari mnyebut dan mengingat Allah SWT.. sntiasa doa agr sihat2 selalu =) amin

zigzoor Thea said...

turut mendoakan sahabat,mudah2an di beri kekuatan.

Pondok Usang said...

Semoga segalanya berjalan lancar dan lekas sembuh..

Remy hazza said...

insyaAllah bro...remy doakan yg baik2 saja......Amin...semoga bro selamat menjalani pembedahan......

Ummi Iman said...

Salam TA, semoga Allah permudahkan segalanya. Take care.

nadia said...

amin ya rabbb
semoga semua dipermudahkan ye :)

Wirda Amir said...

Salam tuan tirana...

Sebak laa..ermmm

kakyon said...

moga di permudahkan dan sepat semboh..

Cinta Misteri said...

TA, harap semuanya berjlan dgn lancar. baa doa byk2 sblm masuk bilik pemedahan. nnti bila semuanya dah selamat, jgn ngelat maan ubat, agar cepat sembuh.

Sue-Rya Qistina said...

semoga segalanya dipermudahkan ye Tirana. maaf sue baru dpt singgah blog Tirana. take care dan semoga cepat sembuh!

~didiey~ said...

TA buat operation apa??
dah sihat?