Inilah Skru | Tirana Aduka
Custom Search

Wednesday, April 10, 2013

Inilah Skru

TiranaAduka- http://aku-saya-alam.blogspot.com
Skru-TiranaAduka
Alhamdulillah ...syukur TiranaAduka
Inilah tiga biji skru yang berjaya di keluarkan dari kaki kiri TiranaAduka...
Sebelum ini kaki kiri TiranaAduka tercedera dan di sambung dengan sekeping plat besi dan tiga batang skru ini ( Gambar Skru Dalam Kaki TA )
Dua terlebih panjang dan amat sakit ketika melakukan Tahyat akhir dalam solat..
Tapi TiranaAduka buat biasa-biasa sahaja..


Jikalau cuaca sejuk..kesakitan mencengkam di kawasan tersebut..ubat tahan sakit menjadi penawar...sakit je telan pil sakit je telan pil...fikir-fikir tak boleh jadi keadaan sebegini...alternatifnya buang skru tersebut..
Semoga setelah menjalani pembedahan ini segala kesakitan yang TiranaAduka alami akan berakhir..amin amin amin....terima kasih pada semua.....


33 comments:

inazamri said...

akak rasa ngilu bila baca.terasa kesakitannya....

intanfirdaus247 said...

kesiannya abang ta..semoga cepat2 sembuh..amen

Aety Hassan said...

member AT pun macam tu gak tapi dia kena di bahagian lutut.. mmg ubat tahan sakit yg jadi peneman.. In Shaa Allah, semoga TA kembali pulih seperti sedia kala ^_^

smbotak said...

aku pernah accident tahun 2000 dulu, dua2 belah kaki masuk besi (plating & dalam tulang) tapi sampai sekarang tak cabut apa2. sebab tak ada rasa sakit/ngilu langsung. mungkin jenis berbeza kot.

selamat sembuh seperti sediakala...

Amirul Ramli said...

Waah... panjangnya skru tu.. Sy pun doakan semoga kesakitan yang TA alami tu berakhir. Aminn

Al Kurniawan said...

semoga lekas sembuh dan kembali beraktifitas yaa...

#Happy Blogging.

lizz said...

ngilu..moga cepat sembuh dan pulih seperti sediakala yer TA...

Nurzakiah Hanum said...

ngilunya tgk

aizu's life said...

ish, nape tu.. cmne la buleh idop ngan skru kat dlm ye.. msti x selesa.. smoga pasni keadaan lebih elok.. amin..

Sue-Rya Qistina said...
This comment has been removed by the author.
zigzoor Thea said...

waduh pantesan sahabat tidak kelihatan segar ternyata kakinya cedera ya,semoga lekas sembuh ya.

Miz Tia said...

#paku itu tirana aduka.

aby said...

salam TA ..
semoga cepat semboh dan dapat menikmati kehidupan seperti biasa ..
maaf tk dapat buat reply ..
sbb aby diluar kawasan ..
jadualnya padat sangat

Aziela said...

Bila dah keluarkan 3-3 skru tu, doktor gantikan dengan skru lainlah yer...?

TA ada di hospital sehingga bila?

makcikkantin said...

mak aih...ironman rupanya pahlawan tirana ni.

moga cepat sembuh sakitnya ya...take care.

Jay Ar said...

Jadi selama ni TA screwman lah kiranya....Apa pun semoga cepat sembuh...

wantie said...

ngilu nye. ada jugak kengkawan ckp kalau masuk skru kat kaki mesti time hujan rasa sejuk & ngilu. betul ke?

Kakzakie said...

Sebaiknya memang dikeluarkan. Anak saudara kakak sama macam TA masa tu usia dia 17 tahun (nakal masih sekolah lagi)tapi buat operation masa isteri dia bersalin anak sulung. Sama-sama duduk di rumah berpantang... Sekarang dah sembuh sepenuhnya.

Syukurlah TA moga ini yg terakhir.

Riedaffya ibrahim said...

semoga kembali sembuh TA..

Sue-Rya Qistina said...

assalammu'alaikum tirana. lama x singgah sini. saya baru masuk kerja semlm, mc seminggu. huhuhu.

ok saya ngilu bila baca entry ni. siyes ngilu. x boleh saya tgk benda2 camni dan dgr cerita camni. semoga cepat sembuh ye. take care!

Sue-Rya Qistina said...

done klik milo :)

De Widiani said...

Assalamualakum...

iya betul saya juga merasa ngilu membaca dan melihat gambar baut diatas, semga cepat sembuh yaa :)

Acik Mimi said...

terima kasih sudi posing gambr untk blog saya.moga cepat sembuh,

Hanif Idrus said...

Isskkk.......saya ingat skru kat motor ..hehehehhe.
Semoga pembuangan skru tersebut akan membuat TA lebih selesa...
Saya nak baca kenapa masuk skru ini...

Hatimi Tahirruddin said...

semoga lepas ni tak sakit lagi dah...:)

Hairul Hafiz Karim said...

ooo ni kes patah tulanglah ni...skrg dah okay dah skru pun dah dikeluarkan..

Mrs Velentine said...

besar juga skru tue TA

Wirda Amir said...

dah selamat keluar skrunya...alhamdulillah...

Lissa LaLissa said...

skru.? kaki.? erkk.. ngeri.. >.<

Zurina said...

besar jugak skru tu ya...moga kaki TA beransur pulih!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam TA..
oo.. operation buang skru rupanya..
huhu.. seremmmm tgk skru tu..
mcm mana hari ni? dah semakin baik tmpat operation tu? jg kesihatan ya ;)

Coach Factory said...

hollister, north face, lululemon, nike free, ray ban sunglasses, nike roshe run, hollister, sac longchamp, michael kors pas cher, vans pas cher, ralph lauren, abercrombie and fitch, michael kors, converse pas cher, vanessa bruno, sac guess, hogan outlet, louboutin, nike blazer, air max, nike huarache, longchamp, abercrombie and fitch, nike tn, timberland, nike air max, louis vuitton, michael kors, mac cosmetics, nike trainers, oakley pas cher, barbour, nike roshe run, hollister, sac hermes, new balance pas cher, sac louis vuitton, air force, sac burberry, louis vuitton uk, ray ban pas cher, sac louis vuitton, polo ralph lauren, longchamp, vans shoes, north face, nike roshe, mulberry, nike free pas cher, polo lacoste

Xiaozhengm 520 said...

2016-4-15 xiaozhengm
louis vuitton bags
ralph lauren polo
rolex watches outlet
jeremy scott shoes
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
ray ban outlet
christian louboutin shoes
fitflop sandals
ray ban wayfarer
beats headphones
jordan 6
nike air huarache
kate spade handbags
cheap jordan shoes
ray ban outlet
coach outlet store online
timberland boots
toms shoes
toms shoes outlet online
tory burch outlet
michael kors outlet
coach factorty outlet
basketball shoes
fitflops
ray ban sunglasses discount
fitflops sale clearance
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
louis vuitton outlet online
coach outlet store online
rolex submariner
kevin durant shoes
air jordan retro
kobe bryant shoes
giuseppe zanotti sneakers
coach factorty outlet
tory burch outlet