Kisah Jururawat Ku | Tirana Aduka
Custom Search

Sunday, April 14, 2013

Kisah Jururawat Ku

Kisah Jururawat Ku

Salam readerku semua, semoga di bawah limpah rahmat yang Maha Esa selalu amin yarobbalalamin..
Sekembalinya TiranaAduka  dari Hospital.. Tirana Dijaga Oleh Seorang Jururawat. Senyumannya kadang kala boleh mencairkan TiranaAduka.. sepanjang TiranaAduka berada di wad...asyik teringatkan pada si dia sahaja.....Tangan dan jarinya yang mulus lembut...pastinya menggunakan lotion Ghonson &Ghonson sebab bau nya TA tahu..
Ia seorang jururawat ..gambarnya berada di bawah tu..

Kisah Jururawatku - TiranaAduka
Jururawat Tirana Aduka
Sepamjang dua hari TiranaAduka dialah yang sibuk menguruskan TiranaAduka..Tak senang duduk ..sibuk memanjang..Bab paling dia suka ialah ketika memberikan TiranaAduka makan ubat....TiranaAduka makan 1 biji Antibiotik, 1 biji pil tahan sakit , 1 biji pil kalium dan  1 biji pil vitamin...memang sebiji-sebiji dia suapkan dan TA lakon-lakon tak mahu makan ubat ...( cam jururawat kalau deman memang liat sikit makan ubat)

Jururawat TiranaAduka keletihan
Jururawat Keletihan
Beginilah rupanya setelah seharian jururawat TiranaAduka menjaga TA....keletihan yang amat sangat..Nyenyak sangat tidur.. lepas susu dalam botol minta di buai sambil menyanyi..sib baik lagu nasyid..





21 comments:

Riedaffya ibrahim said...

comeinye jururawat dia....kalo camni cepat sembuhkan..

Wirda Amir said...

Salam tirana...

Alala...cutenya qaliesah...si jururawat yg keletihan..memang cepat sembuh kalau ada jururawatyg mcm ni...tk payah mkn ubat...tgk wajah comel dh rasa nk segera sembuh...

Amboi bermanja dgn jururawat yg comel ni tk apa...jgn dgn jururawat yg lain...

miz ruha said...

comelnya jururawat tirana... moga cepat sembuh, tirana... :)

BlogS of Hariyanto said...

semoga cepat sehat kembali sahabat,
dan buat jururawat ciliknya..semoga sehat bahagia senantiasa dalam lindungan ALLAH...aamiiinn :-)

aku HaniAsyira said...

best dapat jururawat cenggini

.::: Princess MOMOY :::. said...

alolo...comel sangat jururawat bro TA ni
terima kasih bro bagi gift dan mail tu.
baru dapat. hehe
maaf momoy busy
ni baru on handphone bagai

Jay Ar said...

Berapa umur jururawat tu? JR pula di rumah ada 5 doktor lelaki dan seorang jururawat perempuan...
(sekarang di hospital dah ada jururawat lelaki..)

Hanif Idrus said...

Wah!!! Jururawat istimewa yg jaga TA ni....hihihi.
Kena belanja mkn jururawat ni..upah penat jaga TA.

BUNDA a.k.a KN said...

kalau jururawat yg comel camni lah...memang sakit cepat sembuh..alahai comel2..

❤Kamsiah❤ said...

comelnya nurse...tentu ramai yg suka dok spital lama2 kalau nurse punya manis mcm tu hehe

Sue-Rya Qistina said...

mmg istimewa sungguh jururawat tirana ye. hehehe

Aziela said...

Alolololo....cair jiwa raga dibuatnya.

Si Matatajam said...

Cute sungguh nurse tu

wantie said...

lawa aih jururawat tu. memang boleh cair ni.

sian jururawat.. tido dalam buai pulak tu. letih benor jaga pesakit.

Haryati Faizal said...

comei jururawat ni ye...

azizah :) said...

alala.. syukur la ada anak yg boleh rawat TA..moga TA cepat sembuh..

Hatimi Tahirruddin said...

wah comel jururawat tu...hehehe

Ira said...

penat betul jururawat TA tu ye..
seronokkan ada org caring..
hehe.. semoga cepat sembuh TA..

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.